0
Evenimente

Va invitam sa participati la lucrarile celui de-al  XIII-lea Congres Medical Anti-Aging  de Dermatologie Corectiva si Estetica Medicala  care  va avea loc in perioada  13-16 mai 2021 la hotel CARO din Bucuresti,


Contextul pandemic în care se desfasoara aceasta ediţie este unul generator de  restrictii sanitare, mai ales în ceea ce priveste desfasurarea manifestarilor stiintifice  medicale fata in fata. Asadar vom avea masuri de protectie speciale de la respectarea distantei de 1,5 m intre participantii  pana  la purtarea mastii si dezinfectarea periodica a mainilor si a suprafetelor.

Sanatatea si siguranta participantilor si partenerilor la aceasta manifestare medicala reprezinta pentru noi cea mai mare prioritate.

Ca in fiecare an si in anul 2021, in cadrul celui de al XII-lea Congres dedicat Dermatologiei Corective si Esteticii medicale, vor fi prezenti lideri de opinie dintre cei mai reputati: Prof. Dr. George-Sorin Tiplica, Prof. Dr. Carmen Maria Salavastru si Prof. Dr. Tiberiu Bratu care vor aduce in discutie un bogat continut stiintific, cele mai noi tehnici si realizari in domeniu.

Vom avea demonstratii live unde prezentam cele mai noi proceduri si tehnici in zona de estetica medicala si dermatologie corectiva.

Va asteptam cu drag  fiind convinsi ca participarea  la  aceasta manifestare medicala  va va aduce satisfactie deplina si  va va oferi noi oportunitati de dezvoltare profesionala.

 

Dr. Bogdan Dimitrie Niculae

Presedinte AMDC