Bine ați venit

Asociația Română de Dermatologie și Venerologie

EVENIMENTE

Noutăți și evenimente din domeniul medical

IUSTI EUROPE WEBINAR MAY 26TH 2021

SPRING WEBINARS April 28th, May 26th, June 30th (last Wednesdays of the month) 17.00 BST / 18.00 CEST / 19.00 EEST & Moscow time Prof. Kimberly Workowski, Division of Infectious Diseases, Emory University, Atlanta, Georgia Lead author for 2021...

VEZI MAI MULTE

Invitatie

„QVO VADIS” DERMATO-VENEROLOGIA?
PUNTE PESTE TIMP- UN NOU INCEPUT

Prof.Dr. George-Sorin Tiplica

Presedinte al „QvoVadis” Dermato-Venerologia? punte peste timp – un nou inceput.

Presedinte al Asociatiei Romane de Dermatologie si Venerologie

Video Evenimente

The XII-th Corrective Dermatology and Aesthetic Congress

28-30 August 2020, Hotel CARO, Bucuresti

+40 730 565 430

VEZI MAI MULTE VEZI MAI MULTE
Colaboratori ARDV

Parteneri